Treniruočių prizmės – puikiai tinka Pasaulinei orientavimosi sporto savaitei

Pirkite 10, sumokėkite už 8 ir gaukite  papildomas WOW dovanas
Kaip ir jūs, nekantriai laukiame šių metų Pasaulinės orientavimosi sporto savaitės. Laukdami WOW ir kaip oficialus renginio  – „Pasaulinė orientavimosi sporto savaitė 2024” rėmėjas, SPORTident turi Jums puikų pasiūlymą.
Jei perkate 10 treniruočių prizmių (dydis 15x15cm), mokate tik už 8 iš jų. Be to, SPORTident suteikia  1 metų SPORTident Orienteering-App 50 prenumeratą ir mini prizmę nemokamai!
10 treniruočių prizmių idealiai tinka visoms Jūsų treniruotėms, vaikams ir mokyklos renginiams. Jie puikiai tinka „SPORTident” mokyklai ir treniruočių rinkiniui.
„O-App” galite sukurti savo treniruotę ar varžybas atlikdami vos kelis veiksmus. „O-App 50” prenumeratos dėka iki 50 dalyvių rezultatus galima įkelti į SPORTient rezultatų platformą „SPORTident Center”. Centras pateikia patrauklų rezultatų pristatymą Jūsų dalyviams iš karto, kai tik baigsite savo varžybas.
Gaukite mūsų WOW pasiūlymą ir dovanas tiesiai iš mūsų pardavimo partnerio jūsų vietovėje arba  SPORTident svetainėje.
Norėdami sužinoti daugiau apie  orientavimosi sporto programą („O-App”) arba rezultatų platformos „SPORTident Center” vertinimo parinktis, peržiūrėkite  dokumentaciją.
SPORFTident WOW akcija vyks iki 2024 m. gegužės 26 d. ir tik tol, kol baigsis akcijos atsargos sandėlyje.

Kaip dažnai SI stotelėms reikia naujos baterijos?

Vidutiniškai BSF8 arba BSF9 stoties baterijos veikimo laikas yra 5–6 metai. SPORTident stotys pasižymi itin mažomis energijos sąnaudomis, nes tai buvo svarbus aspektas jas kuriant. SPORTident stotys palaiko mišrų atsižymėjimą – tiesioginį su SI kortelėmis ir bekontaktinį su SIAC kortelėmis. Nors energijos sąnaudos bekontaktiniam atsižymėjimui yra žymiai didesnės, bet stotelei nebereikia pypsėti ir mirksėti, nes tai atlieka pati SIAC kortelė, o tai taupo energiją stotyje. Be naudojimo dažnumo, svarbų vaidmenį turi ir baterijų išsikrovimas miego režimu. Netgi tose stotyse, kurios naudojamos retai po tam tikro laiko turėtų būti pakeistos baterijos, nes baterija sensta.

.

 

Sportinė apranga komandoms ir klubams

Priimami užsakymai Oland ir Acerbis kompanijų sportinei aprangai skirtai komandoms ir klubams.
Daugiau informacijos 

OS masinės trečiadieniais ir savaitgaliais

Šį sekmadienį (balandžio 28 d.)  masinės orientavimosi sporto varžybos įvyks Galgių miško masyve.
Koordinatės 54.741232,25.465076.

Startas nuo 11:00 iki 13:00 val. Finišas iki 14:00 val. Daugiau informacijos ČIA
Norintiems užsisakyti sportinės aprangos, batų ar inventoriaus, prašome skambinti tel. 868731350 arba rašyti info@tengris.lt

.