SPORTident informuoja, kad, šiais 2024 metais, pratęsė ilgametę partnerystę ir puikų bendradarbiavimą su Tarptautine orientavimosi sporto federacija (IOF), kaip rėmimo partneris
 „Praėjo puikūs bendro darbo metai, ir mes jau laukiame įdomių naujų 2024 metų, kuriais tęsiame ilgametį bendradarbiavimą“, – sakė Burkhardas Ritteris, SPORTident GmbH generalinis direktorius. Bendradarbiavimas su Tarptautine orientavimosi sporto federacija mums reiškia labai daug. Kaip skėtinė visų orientavimosi sporto šakų organizacija visame pasaulyje, apimanti orientavimosi bėgte, dviračiais ir slidėmis disciplinas bei trail-O, IOF siekia išplėsti sporto šaką ir sužavėti naujos kartos orientacininkus savo programomis ir iniciatyvomis. tokiomis kaip pavyzdžiui, Pasaulinė orientavimosi savaitė. Tuo pat metu IOF glaudžiai bendradarbiauja su renginių organizatoriais, siekdama pakelti orientavimosi varžybų kartelę ir pasiūlyti sportininkams bei žiūrovams nuolat kokybišką patirtį aukščiausiose pasaulio varžybose ir platesnei auditorijai. Mes remiame IOF kaip rėmėjai. Be to, mes nuolat remiame pasirinktus renginius ir varžybas tiesiogiai kaip rėmėjai, naudodamiesi SPORTident įranga ir laiko nustatymo paslaugomis, pastaruoju metu vykusiame slidinėjimo WSOC 2024 ir orientavimosi slidėmis pasaulio taurėje 2024 m.
SPORTident GmbH buvo įkurta daugiau nei prieš 25 metus ir pristatė naują orientavimosi laiko matavimo ir identifikavimo būdą su novatoriškomis technologinėmis naujovėmis. SPORTident technologija garsėja savo paprastumu, ilgaamžiškumu ir patikimumu. SPORTident vėl tapo sporto pradininku 2015 m. pristatydama bekontaktę kortelę ir iki šiol yra vienintelė sistema, leidžianti vienu metu atlikti klasikinį ir bekontaktį atsižymėjimą. SPORTident sistema naudojasi daugiau nei 140 000 sportininkų ir per 20 000 organizatorių daugiau nei 70 pasaulio šalių vietiniuose, nacionaliniuose ir tarptautiniuose orientavimosi sporto renginiuose.

SI-Card9 naujomis gaiviomis pavasario spalvomis jums! Pavasaris jau čia! Jis visur žydi ir žaliuoja. Mes galime tai stebėti. Kartu su pirmaisiais metų žiedais siūlome naują SI-Card9 gaiviomis pavasario spalvomis: rožine, oranžine ir geltona. Dar geriau: kiekvienam 3 SI-Card9 rinkiniui su bet kokiu nauju spalvų deriniu suteiksime -10% nuolaidą. Naujas SI-Card9 spalvas galite lengvai įsigyti tiesiai iš vietinio pardavėjo https://www.sportident.com/support/retailers.html arba SPORTident svetainėje https://www.sportident.com/p/card-reservation/ configure-card/sicard9. Ir, žinoma, kaip visada, su asmeniniu mėgstamiausiu numeriu, jei yra. Akcija prasideda 2024-03-28 ir baigiasi 2024-04-25. Tik kol yra atsargų.

.

 

Sportinė apranga komandoms ir klubams

Priimami užsakymai Oland ir Acerbis kompanijų sportinei aprangai skirtai komandoms ir klubams.
Daugiau informacijos 

Vienas pasaulis – septyni žemynai – septyni čempionai. Tai Sportident riboto specialaus leidimo „SIAC 2024“ pristatymas. Yra septyni skirtingi gyvūnų motyvai. Pristatome juos pirmajame 100% perdirbtame SIAC korpuse. Specialųjį leidimą galite užsisakyti  Tengrio puslapyje.