Treniruočių prizmės – puikiai tinka Pasaulinei orientavimosi sporto savaitei

Pirkite 10, sumokėkite už 8 ir gaukite  papildomas WOW dovanas
Kaip ir jūs, nekantriai laukiame šių metų Pasaulinės orientavimosi sporto savaitės. Laukdami WOW ir kaip oficialus renginio  – „Pasaulinė orientavimosi sporto savaitė 2024” rėmėjas, SPORTident turi Jums puikų pasiūlymą.
Jei perkate 10 treniruočių prizmių (dydis 15x15cm), mokate tik už 8 iš jų. Be to, SPORTident suteikia  1 metų SPORTident Orienteering-App 50 prenumeratą ir mini prizmę nemokamai!
10 treniruočių prizmių idealiai tinka visoms Jūsų treniruotėms, vaikams ir mokyklos renginiams. Jie puikiai tinka „SPORTident” mokyklai ir treniruočių rinkiniui.
„O-App” galite sukurti savo treniruotę ar varžybas atlikdami vos kelis veiksmus. „O-App 50” prenumeratos dėka iki 50 dalyvių rezultatus galima įkelti į SPORTient rezultatų platformą „SPORTident Center”. Centras pateikia patrauklų rezultatų pristatymą Jūsų dalyviams iš karto, kai tik baigsite savo varžybas.
Gaukite mūsų WOW pasiūlymą ir dovanas tiesiai iš mūsų pardavimo partnerio jūsų vietovėje arba  SPORTident svetainėje.
Norėdami sužinoti daugiau apie  orientavimosi sporto programą („O-App”) arba rezultatų platformos „SPORTident Center” vertinimo parinktis, peržiūrėkite  dokumentaciją.
SPORFTident WOW akcija vyks iki 2024 m. gegužės 26 d. ir tik tol, kol baigsis akcijos atsargos sandėlyje.

SI-Card9 naujomis gaiviomis pavasario spalvomis jums! Pavasaris jau čia! Jis visur žydi ir žaliuoja. Mes galime tai stebėti. Kartu su pirmaisiais metų žiedais siūlome naują SI-Card9 gaiviomis pavasario spalvomis: rožine, oranžine ir geltona. Dar geriau: kiekvienam 3 SI-Card9 rinkiniui su bet kokiu nauju spalvų deriniu suteiksime -10% nuolaidą. Naujas SI-Card9 spalvas galite lengvai įsigyti tiesiai iš vietinio pardavėjo https://www.sportident.com/support/retailers.html arba SPORTident svetainėje https://www.sportident.com/p/card-reservation/ configure-card/sicard9. Ir, žinoma, kaip visada, su asmeniniu mėgstamiausiu numeriu, jei yra. Akcija prasideda 2024-03-28 ir baigiasi 2024-04-25. Tik kol yra atsargų.

.

 

Sportinė apranga komandoms ir klubams

Priimami užsakymai Oland ir Acerbis kompanijų sportinei aprangai skirtai komandoms ir klubams.
Daugiau informacijos 

OS masinės trečiadieniais ir savaitgaliais

Šį trečiadienį (balandžio 17 d.) įvyks masinės orientavimosi sporto varžybos Lyglaukiuose
Koordinatės 54.693802,25.340587.

Startas nuo 16:15 iki 19:25 val. Finišas iki 20:15 val. Daugiau informacijos ČIA
Norintiems užsisakyti sportinės aprangos, batų ar inventoriaus, prašome skambinti tel. 868731350 arba rašyti info@tengris.lt

.

Populiariausia

Naujausios naujienos

INSTAGRAM